Kajak huren

Huur een kajak in Haarlem centrum en verken Haarlem en omgeving. Vanuit onze winkel in het centrum van Haarlem peddel je in een van onze één- of tweepersoons kajaks eenvoudig en in je eigen tempo over het Spaarne en door de schilderachtige grachten van de historische binnenstad. Ervaar de charme van Haarlem vanaf het water, of maak een langere tocht naar Cruquius, de Molenplas, de Mooie Nel of peddel de beroemde Molen Route (19,5km).

1-Persoons Kajak

15
00
voor het eerste uur
daarna € 10,00 per uur
  • Geniet in alle rust van de Haarlemse grachten
  • Gratis kluisje voor je waardevolle spullen
  • Gratis gebruik van routekaart

2-Persoons Kajak

25
00
voor het eerste uur
daarna € 15,00 per uur
  • Verken samen Haarlem vanuit de kajak
  • Gratis kluisje voor je waardevolle spullen
  • Gratis gebruik van routekaart

Zo bereid je je voor op je kajak tocht:
We adviseren om kleren te dragen die een beetje nat kunnen worden. Tijdens het peddelen zullen er namelijk waterdruppels van je peddel vallen, en het zou zonde zijn als je goede kleren daardoor (een beetje) nat worden. Een trainingsbroek of korte broek, met een shirt van bijvoorbeeld een sneldrogende stof, is ideaal. Draag daarbij sportschoenen of ga op blote voeten kajakken.

Wat is het verschil tussen een kajak en een kano
Een kajak en kano lijken sterk op elkaar. Bij een kano hoort een peddel met aan één kant een blad, waarbij je dus regelmatig de kant wisselt waar je peddelt. Bij een kajak peddel je aan beide kanten. Zeker voor minder ervaren peddelaars is het makkelijker om met een kajak te varen.

Reserveren & contact

+31(6)18812580

Whatsapp

Of vul het contact formulier in om te reserveren of een vraag te stellen: