Bedrijfsfeest, team uitje en teambuilding op de sup

Kom gezellig met collega’s suppen in Haarlem. Na de ontvangst kan iedereen zich omkleden in onze winkel in het centrum van Haarlem, en verzorgen we een korte instructie over de juiste techniek en houding. We hebben ruime ervaring met sup uitjes voor bedrijven, inclusief bedrijfsfeesten, teambuilding, jubilieumfeesten, sup cleanups en andere activiteiten.

De activiteiten bepalen we in onderling overleg. Een ontspannen tour door de grachten van Haarlem is altijd een grote hit, maar denk ook eens aan een teambuilding activiteit als de big sup, een grachten clean-up, of een clinic suppen op zee. Bij de big sup staan tot 8 personen op een grote sup en moeten samenwerken om vooruit te komen. Bij een sup clean-up kunnen we groepen maken waarbij we na afloop het opgehaalde afval wegen.

We ontzorgen je volledig en regelen de bedrijfsactiviteit van begin tot eind: wij zorgen dat de boards op tijd klaar liggen en ontvangen de deelnemers. Op de dag zelf wordt je begeleid door gecertificeerde instructeurs met een EHBO diploma. Indien gewenst werken we samen met een horeca partner voor de catering. 

Het vertrekpunt bepalen we in onderling overleg. Meestal verzamelen we in Haarlem of de directe omgeving.